Wat doen we

Interieur, totaalrenovatie & nieuwbouw

Bewust omgaan met je leven slaat ook op de inrichting van je huis. Wij luisteren naar je verhaal en manier van leven en vertalen dit in je droom interieur! Het interieurcollectief verzorgt je je volledige binnenhuisinrichting van A-Z. Eén contactpersoon en een team van specialisten.

Interieur architect
Lees meer

Sanitair & badkamerrenovatie

Ook hier wordt je nieuwbouw badkamer geïntegreerd in je project of bij renovatie toveren we je badkamer om tot een juweeltje. Onze specialist sanitair is jouw man voor je badkamerrenovatie en verwarmingsinstallaties. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken.

Sanitair en chauffage
Lees meer

Elektriciteit & domotica

Elektriciteit is de voeding van vele van onze dagelijkse behoeftes! Verweven als een net om ons van de juiste verlichting en comfort te voorzien! Onze referenties strekken zich ondertussen uit van Deinze over Gent tot bijna in West-Vlaanderen. Het interieurcollectief staat voor je klaar in heel Vlaanderen.

Interieur electriciteit
Lees meer

Parket

Wat is er leuker dan met je blote voeten op een mooie ambachtelijk houten vloer lopen? Van boom tot plank wordt er zorgvuldig met dit edele materiaal gewerkt! Onze interieurdesigner tekent alles perfect uit naar uw wens , waarna onze speicalist ter plaatse komt installeren.

Interieur parket
Lees meer

Interieur & keuken op maat

Meubels en kasten met liefde gemaakt op maat van je leven en je ritme! Kasten, keukens, dressings,…allemaal tot leven gewekt in ons eigen atelier! Veel van onze klanten kiezen voor een maatkeuken, maatkasten, kortom maatwerk dat perfect inspeelt op je levenstijl.

Maatwerk
Lees meer

Schildertechnieken & decoratie

De “finishing touch” in je droomwoning. Zorgvuldig gekozen kleuren die met een vaste hand voor een perfecte afwerking zorgen! Van kleuradvies tot decoratieve afwerking. Zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouw is je huis pas een totaalproject als er ook de nodige aandacht is besteed aan de schilderwerken.

Schilderwerken
Lees meer

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online