Wat doen we

Interieur, totaalrenovatie & nieuwbouw

Ben je toe aan vernieuwing in je interieur, ga je (ver)bouwen, renoveren, wil je iets helemaal anders? Strak, landelijk, tijdloos, sober, luxueus, hedendaags… Wij luisteren naar je verhaal en wensen en vertalen dit in een stijlvol totaalconcept voor jouw interieur! Het interieurcollectief verzorgt je volledige interieur van A-Z. Eén contactpersoon en een team van specialisten met passie voor hun vak.

Interieur architect
Lees meer

Sanitair & badkamerrenovatie

Tijd voor een nieuwe badkamer? Je oude badkamer nieuw leven in blazen? Onze specialist sanitair is jouw man voor je badkamerrenovatie en verwarmingsinstallaties. Het Interieurcollectief is jouw partner bij uitstek voor een volledige renovatie van jouw badkamer. De volledige ruimte wordt aangepakt : afbraak, loodgieterij, elektriciteit, vloerbekleding, maatwerk en decoratiewerken nemen wij voor onze rekening.

Sanitair en chauffage
Lees meer

Elektriciteit & domotica

Elektriciteit is de voeding van vele van onze dagelijkse behoeftes! Onze elektricien voorziet uw huis van de juiste verlichting en comfort. Wij verzorgen jouw algemene elektriciteitswerken zowel voor nieuwbouw als bij renovatie van jouw huidige woning. Je kan eveneens bij ons terecht voor domotica en exclusieve verlichting.

Interieur electriciteit
Lees meer

Parket

Wat is er leuker dan met je blote voeten op een mooie ambachtelijk houten vloer lopen? Een parketvloer brengt warmte en sfeer aan uw interieur. Voor alle woonstijlen bestaat een gepast parket. Naturel, vergrijsd, verouderd, planken, visgraat, mozaïek, lamel op kant… Onze interieurdesigner kiest met u een mooie parketvloer uit, waarna onze specialist hem komt installeren.

Interieur parket
Lees meer

Interieur & keuken op maat

Een interieur op maat van je leven, gemaakt met vakmanschap! Kasten, keukens, dressings, bureaumeubels, haardwanden, … allemaal tot leven gewekt in het atelier van onze maatwerkspecialist. Volgens uw wensen, met materialen naar keuze, tot in de puntjes afgewerkt.

Maatwerk
Lees meer

Schildertechnieken & decoratie

Van kleuradvies tot decoratieve afwerking. Zorgvuldig gekozen kleuren, vakkundig aangebracht zorgen voor een perfecte afwerking! Zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouw is je huis pas een totaalproject als er ook de nodige aandacht is besteed aan de afwerking van uw muren.

Schilderwerken
Lees meer

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online