Sanitair & badkamerrenovatie

Tijd voor een nieuwe badkamer? Je oude badkamer nieuw leven in blazen? Wij maken een stijlvol ontwerp dat past in het geheel en voeren het uit tot in de puntjes. Onze specialist sanitair Pieter is jouw man voor je badkamerrenovatie en verwarmingsinstallaties. Hernieuwbare energie? Warmtepompen, zonneboilers en ventilatiesystemen kennen geen geheimen voor Pieter.

Het Interieurcollectief is jouw partner bij uitstek voor een volledige renovatie van jouw badkamer. De volledige ruimte wordt aangepakt : afbraak, loodgieterij, elektriciteit, vloerbekleding, maatwerk en decoratiewerken nemen wij voor onze rekening.

In elke fase van het project kan jij als klant rekenen op een uitstekende begeleiding en opvolging. Binnen het Interieurcollectief kan je met alle vragen en suggesties hiervoor terecht bij Céline en Pieter, jouw aanspreekpunten voor alles rond sanitair.

Benieuwd naar wat onze vakspecialist Pieter nog meer in petto heeft?

www.pieterwyckhuys.be
wat-doen-we-sanitair-1
wat-doen-we-sanitair-2

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online