Interieur, totaalrenovatie & nieuwbouw

Ben je toe aan vernieuwing in je interieur, ga je (ver)bouwen, renoveren, wil je iets helemaal anders? Strak, landelijk, tijdloos, sober, luxueus, hedendaags… Wij luisteren naar je verhaal en wensen en vertalen dit in een stijlvol totaalconcept voor jouw interieur! Het interieurcollectief verzorgt jouw volledige interieur van A tot Z. Eén contactpersoon en een team van specialisten.

Het Interieurcollectief biedt u een totaaloplossing en professionele aanpak die de totaalrenovatie van uw woning verdient. Alle voorbereidingen zoals studie, ontwerp en beschrijving, evenals de coördinatie en uitvoering van de werken worden in voortdurend overleg uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie en inrichting van woningen, over bureauruimtes tot commerciele ruimtes.
Daarnaast staan wij u ook bij met alle afbraak- en ruwbouwwerken, het plaatsen van gyprocwanden en plafonds, vloer- en tegelwerken en meer. De veiligste weg naar uw droomhuis is de totaalrenovatie in handen geven van een gespecialiseerd team zoals het Interieurcollectief. Dit garanderen wij door: een strakke planning, één aanspreekpunt, duidelijke communicatie en nauwgezette opvolging van begin tot eind.

Een vrijblijvend gesprek met onze interieurarchitecte Céline over jouw interieurinrichting en renovatieplannen is dan ook de ideale start voor jouw project.

Benieuwd naar wat onze vakspecialist Céline nog meer in petto heeft?

www.uwinterieur.be
interieurcollectief3
interieurcollectief-totaalproject-slider3

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online