Interieur & keuken op maat

Een interieur op maat van je leven, met vakmanschap gemaakt! Kasten, keukens, dressings, bureaumeubels, haardwanden, … allemaal tot leven gewekt in het atelier van onze maatwerkspecialist. Volgens uw wensen, met materialen naar keuze.

Mooi en efficiënt maatwerk heeft een echte meerwaarde aan jouw woning. Denk maar eens aan een leefkeuken, het gezellige culinaire centrum in je (t)huis. Onze interieurarchitect Céline ontwerpt jouw unieke keuken op maat in jouw gewenste stijl: landelijk, tijdloos of modern. Hierbij heb je de keuze uit talrijke afwerkingsmaterialen zoals massief hout, laminaat, fineerhout, MDF poeder/gelakt en meer.

Daarnaast creëert onze vakspecialist Andy met veel passie en precisie jouw (meubel)ontwerp op maat. Van badkamermeubel tot zolderinrichting, dressing, maatkeuken, bureel, tv-meubel, tafels en al jouw ingebouwde kasten op maat.

Op zoek naar extra gezelligheid en sfeer? Onze interieurarchitect ontwerpt jouw perfecte haardwand. Samen staan we in voor de coördinatie en de realisatie. Wij houden ook rekening met de integratie en inbouw van audio en televisie en zorgen eveneens voor de juiste verlichtingselementen en voldoende opbergruimte door middel van inbouwkasten of kasten op maat.

Benieuwd naar wat onze vakspecialist Andy nog meer in petto heeft?

www.dl-interieur.be
keuken_modern_eik_destelbergen
wat-doen-we-maatwerk-1

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online