Elektriciteit & domotica

Elektriciteit is de voeding van vele van onze dagelijkse behoeftes! Onze elektricien voorziet uw huis van de juiste verlichting en comfort. Wij verzorgen jouw algemene elektriciteitswerken zowel voor nieuwbouw als bij renovatie van jouw huidige woning. Je kan eveneens bij ons terecht voor domotica en exclusieve verlichting.

Op zoek naar meer comfort, veiligheid en rationeel energiegebruik? Dan is domotica een absolute must in jouw thuis. Dankzij deze technieken bedien je alle elektrische toestellen en technische systemen in jouw woning op een centrale plaats.

Verlichting is essentieel om jouw woning te optimaliseren en tevens gezellig te maken. Hierbij zijn sfeerverlichting, ledverlichting en algemene functionele verlichting niet meer weg te denken. Onze verlichtingsspecialist tekent een volledig lichtplan op maat zodat alle lichtpunten op exact de juiste plaats geïntegreerd worden.

In elke fase van het project kan jij als klant rekenen op een uitstekende begeleiding en opvolging. Binnen het Interieurcollectief kan je met alle vragen en suggesties hiervoor terecht bij Céline en Jan, jouw aanspreekpunten voor alles rond elektriciteit.

Onze referenties strekken zich ondertussen uit van Deinze over Gent tot bijna in West-Vlaanderen. Het interieurcollectief staat voor je klaar in heel Vlaanderen.

Benieuwd naar wat onze vakspecialist Jan nog meer in petto heeft?

www.jvo-projects.be
renovatie-zolder-deurgat-meisjesslaapkamer-wandverlichting
interieur strak wit lijnverlichting Gent Lochristi Destelbergen

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online