bureel Mariakerke2
realisatie4
realisatie6
realisatie5
realisatie28
realisatie8

Totaalrenovatie woning te Mariakerke

De woning van Daan & Charlotte was dringend toe aan een grondige renovatie. Deze vrijstaande villa was sterk verouderd, had weinig lichtinval en een onpraktische indeling. De vakspecialisten van het Interieurcollectief hadden duidelijk veel werk voor de boeg.

Onze oplossingen

De volledige benedenverdieping werd structureel aangepast zodat er één grote leefruimte met visuele scheidingen ontstond. Hierbij werden grote raampartijen geïntegreerd om de lichtinval optimaal te benutten. Daarnaast wenste de klant een strakke en sobere inrichting met Scandinavische toetsen.

Er werd gekozen voor een witte leefkeuken met eiland uitgevoerd in laminaat. Hierbij bestaat het werkblad uit volkern laminaat. Dit materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en heeft dezelfde uitstraling als composiet. Dit terwijl de kostprijs opmerkelijk lager ligt.

In de leefruimte werd een parket geplaatst met wisselende breedtes. Als visuele scheiding tussen living en keuken werd er een strakke haardwand toegevoegd. De absolute eye-catcher in deze woning is de scheiding tussen inkomhal en leefruimte door middel van een unieke schuifdeur bestaande uit glas en eik .

Tot slot heeft het Interieurcollectief een sober bureel op maat ontworpen in wit laminaat. Het werkblad bestaat uit fineer eik dat optisch opgedikt werd. Hierdoor bespaar je materiaal en is het werkblad lichter in gewicht.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online