Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden6
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden17
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden19
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden5
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden2
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden21
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden15
Totaalrenovatie-leefruimte-keuken-bureel-heusden16

Totaalinrichting leefruimte & keuken

Het interieur van de woning van familie De Neve uit Heusden-Destelbergen had dringend nood aan een frissere look. De focus werd hierbij vooral gelegd op de leefruimte en keuken.

Onze oplossingen

Céline, onze interieurvormgever, heeft na een constructief en persoonlijk overleg met de klant een interieurontwerp gecreëerd. Hierna is het Interieurcollectief tot de realisatie overgegaan.

De leefkeuken werd voorzien van een eiland in combinatie met een praktische wandopstelling. Hierbij werd vooral gewerkt met Amerikaanse notelaar en een werkblad uit zwart composiet zodat er een warm effect gerealiseerd werd. Het kookfornuis is van het gerenommeerde merk Falcon, een echte meerwaarde voor elke keuken. Ook de damkamp werd volledig geïntegreerd; hierbij werd er geopteerd voor een Novy Pureline.

In de leefruimte werd gekozen voor een sober en strak geheel waarbij lichtinval heel belangrijk was. Als vloerbekleding werd integraal gekozen voor een eiken parket. Daarnaast werd er een haardwand geïntegreerd met een ingebouwde kast en zwevende legplanken. Hierdoor werd een kleine maar handige bibliotheek gecreëerd. Tot slot is er ook een TV-meubel op maat ontworpen. Hier koos Céline samen met de klant voor een strak geheel in witte laminaat.

Onze vakspecialist elektriciteit Jan zorgde voor de ingebouwde verlichting en een geïntegreerd all-round geluidssysteem. Dit maakte de totaalrenovatie helemaal compleet.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online