totaalinrichting_kantoor_lochristi7
totaalinrichting_kantoor_lochristi5
totaalinrichting_kantoor_lochristi3
totaalinrichting_kantoor_lochristi1
totaalinrichting_kantoor_lochristi6
totaalinrichting_kantoor_lochristi4
totaalinrichting_kantoor_lochristi2

Totaalinrichting kantoor

Voor onze zakelijke klant uit Lochristi kreeg Céline de opdracht om een ontwerp te maken voor een verzekeringskantoor. Het geheel mocht een tijdloos en sober concept zijn met warme toetsen.

Onze oplossingen

De onthaalbalie werd ingericht met een mooi afgerond bureel in wit laminaat en een zwevende zitbank uit hetzelfde materiaal met een zwarte zitting. De vloerbekleding is een eiken massieve parket gelegd in Engels verband en werd afgewerkt met een matte vernis die tevens zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen heeft.

De ontvangstruimtes hadden nood aan een intiemere sfeer en er werd gekozen voor aparte ruimtes met een glazen wand. Céline vond het noodzakelijk dat hier een warme toets werd geïntegreerd door middel van gefumeerd glas afgewerkt met eiken latten. Een leuk detail is de onzichtbare handgreep namelijk de laatste eiken lat van de glazen wand.

Tot slot kwamen de verlichtingselementen aan bod.  Er werd gekozen voor zwarte elementen van het kwaliteitsvolle merk Delta lights.

Alle kleuren en materialen samen zorgden voor een tijdloze en mooi contrasterende look.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online