badkamerrenovatie_wetteren_mortex_glas_douche
badkamerrenovatie_wetteren_mortex_glas_douche
badkamerrenovatie_wetteren_mortex_douche
badkamerrenovatie_wetteren_spiegel_eik

Renovatie badkamer, nachthal & dressing

Voor onze klant uit Wetteren kreeg Céline de opdracht om hun badkamer om te toveren tot een strak landelijke ruimte met wellness – gevoel. Ook hun nachthal moest aangepakt worden en de hobbyruimte voor de kinderen die samensmelt met de hal, mocht dressing worden.

Onze oplossing

Het meest opvallende aan de badkamer is de afwerking van vloer en douche-muur : deze zijn uitgewerkt in Mortex, een decoratieve techniek die zorgt voor een specifieke stijl.

Dit heeft Céline gecombineerd met een glazen douchewand, waarlangs je aan beide zijden de douche in kan. Deze gedurfde combinatie maakt het geheel modern en luxueus ogend.

Het vrijstaande bad met vloerkraan voor de glazen wand is een eyecatcher, maar is tegelijk zeer sober in vorm. Ook het materiaal, Corian, draagt bij aan de eenvoudige minimalistische uitstraling.

Voor het blad van het wastafelmeubel werd eveneens Corian gebruikt. Dit is maatwerk waarin  de wastafels naadloos verwerkt zitten, een zeer strakke oplossing. De fronten van het meubel zijn afgewerkt in eikfineer. Dit geeft een warme toets aan het geheel.
De indirecte verlichting die boven de spiegelkast uit schijnt, draagt ook bij aan een warme sfeer.

Het eindresultaat is een transparante en luxueuze tijdloze badkamer.

Nachthal en dressing

In de nachthal en dressing werd het bestaande eiken parket opgeschuurd en behandeld. Muren en plafonds in eenvoudig wit. Voor de open dressing werden legboorden in eik gemaakt. Centraal werd een wit eiland geplaatst met laden, voor optimale opbergruimte.
Door de mooie afwerking en betrouwbare materialen, oogt het geheel strak landelijk, een stijlvol interieur!

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online