VOOR-renovatie-zolder
renovatie-zolder-ontwerp-destelbergen-bureau-trapje-niveauverschil-interieur
renovatie-zolder-leeshoek-koeienvel-boekenkast
renovatie-zolder-meisjeskamer-interieur-bureau-plankenvloer-wit
renovatie-zolder-deurgat-meisjesslaapkamer-wandverlichting
renovatie-meisjesslaapkamer-maatwerk
renovatie-trap-zwart-plankenvloer-accent-stijlvol-interieur
VOOR-renovatie-zolderruimte
renovatie-zolder-plankenvloer-bureau-slaapkamer-interieur
renovatie-zolderruimte-destelbergen-bureau-trapje-glas-niveauverschil
renovatie-zolder-meisjeskamer-knuffels-maatwerk
renovatie-zolder-ontwerp-meisjesslaapkamer-tapijt-maatwerk-velux
renovatie-zolder-deurgat-slaapkamer
renovatie-zolderruimte-destelbergen-bureau-trapje-glas-niveauverschil

Renovatie zolderruimte Destelbergen

De eigenaars van dit huis te Destelbergen wilden hun oude zolderruimte omtoveren tot een aangename ruimte waar plaats was voor een kinderslaapkamer, leeshoek en bureau. We hebben de ruimte uitgebreid door een opening te maken naar een ongebruikte zolder boven een aangrenzend bouwdeel. Daar hebben we een knusse slaapplaats ingericht voor de dochter. Ook de valse muur naar een donkere opslagruimte werd eruit gehaald om de hele ruimte open te trekken. Zo konden we gaan voor een helder, hedendaags ontwerp.

Het werd een totale metamorfose. Er werden nieuwe dakvensters gestoken door schrijnwerker Hans, waardoor de ruimte baadt in het licht. Alle muren en schuine plafonds werden mooi afgewerkt in Gyproc en in een zacht wit geschilderd door het team van Raf en Stef. De bestaande oude plankenvloer werd opgeschuurd en behandeld door onze parketspecialist Robby. In de slaapkamer werd gekozen voor vast tapijt wat het extra knus maakt. Het maatwerk door Andy werd naadloos geïntegreerd in het concept. De zwarte opbouwspots zorgen voor een speels en stijlvol accent. Resultaat van dit totaalproject zijn heldere hedendaagse ruimtes. Het is aangenaam verblijven in dit strak landelijke interieur op maat.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online