interieur keuken destelbergen
bureau Destelbergen Lochristi Gent strak hout parket
interieur strak wit lijnverlichting Gent Lochristi Destelbergen
trap eik lijnverlichting moderne gezinswoning Destelbergen Gent Lochristi
badkamer zwevend meubel eik modern ledlijn mortex spiegel
detail deur strak interieur Gent Destelbergen
detail douche nissen mortex Destelbergen Gent
moderne keuken wit indirect licht ledlijnen destelbergen
pivoterende deuren strak interieur Destelbergen Gent Lochristi
pivoterende deur staal glas parket moderne gezinswoning destelbergen
eiken trap strak modern indirect licht destelbergen lochristi gent
strakke deur modern parket mortex badkamer Destelbergen Gent Lochristi
bad mortex eik ledlijn badkamer destelbergen lochristi gent
detail bad in mortex destelbergen lochristi gent

Totaalinrichting hedendaagse gezinswoning Destelbergen

Deze woning werd door een jong gezin aangekocht in ruwbouw. De volledige inrichting en afwerking van het interieur moest dus nog gebeuren. Het gezin wilde een luchtig en tijdloos ontwerp, strak maar aangenaam en praktisch voor ouders en kinderen.

De vloer in de leefruimtes en op de eerste verdieping werd afgewerkt in een half massief eiken parket. In de keuken werd – naar onderhoud toe – gekozen voor een keramische tegel van Cotto d’este in betonlook. Deze twee sluiten mooi op elkaar aan.

In de inkomhal is een volledige kastenwand op maat gemaakt, zeer handig voor het opbergen van alle jassen, schoenen e.d. van alle gezinsleden. In deze wand zit ook de deur naar het gastentoilet verwerkt.

Een pivoterende wand brengt je naar de lichtrijke woonkamer. In ditzelfde vlak zit ook een pivoterende wand die de trap naar de eerste verdieping verbergt.

De woonkamer vormt een zeer luchtige en aangename ruimte waarin strakke witte muren en meubels samen met het parket en zwarte accenten de hoofdrol spelen. De grote, hoge ramen geven een zeer open gevoel, hierdoor is het contact met de tuin optimaal.

Tussen de woonkamer en het bureau zit een glazen wand in staal, waarin een grote pivoterende deur verwerkt zit. Zo is het bureau een aparte ruimte, maar blijft de transparantie in de woning zeer hoog en zit je niet volledig afgesloten van de leefruimtes.

Voor de verlichting hebben we gekozen voor zwarte opbouwspots en als eyecatcher de Stringlights van Flos boven de eettafel en in de leeshoek in het bureau. Deze zorgen voor extra zwarte accenten.
Daarnaast is er ook met veel indirecte verlichting gewerkt, wat zeer goed samengaat met de strakke lijnen en deze nog beter in de verf zet.

Via de eenvoudige eiken trap, kom je in de nachthal. Hier hebben we Invisidoors gebruikt (met onzichtbare scharnieren), met een fijne handgreep, wat het geheel zo strak mogelijk houdt.

Achter een van deze deuren ligt de badkamer waar je onmiddellijk een zalige sfeer binnen stapt. De vloer is afgewerkt in Mortex, net zoals de volledige douche en het bad. Deze techniek is uiterst geschikt voor badkamers en geeft een zeer zachte sfeer.

Dit gecombineerd met maatwerk in eik en lijnverlichting zorgt voor een badkamer waar het heerlijk vertoeven is.

In de volledige woning is een pure lijn doorgetrokken van strakke lijnen, warme materialen, zwarte accenten, indirect licht en veel daglicht.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online