Landelijke_keuken_leefruimte_hal4
Landelijke_keuken_leefruimte_hal13
Landelijke_keuken_leefruimte_hal14
Landelijke_keuken_leefruimte_hal1
Landelijke_keuken_leefruimte_hal17
Landelijke_keuken_leefruimte_hal20
Landelijke_keuken_leefruimte_hal10
Landelijke_keuken_leefruimte_hal3

Landelijke keuken, leefruimte & hal

Familie De Wilde uit Laarne had nood aan professionele begeleiding bij de totaalinrichting van hun landelijke nieuwbouwwoning.

Onze oplossingen

De uitermate landelijke leefkeuken werd voorzien van een eiland met opgepikt werkblad uit blauwe hardsteen. Er werd geopteerd voor afmetingen van 2m op 1m40 waarbij het werkblad bestaat uit 1 geheel, wat uniek is. De greeploze keukenfronten bestaan uit massieve rustieke eik afgewerkt met matte vernis. Deze keuken werd voorzien van binnenlades om zo  extra veel ruimte te creëren. Om de landelijke uitstraling extra te beklemtonen werd er gewerkt met warmwitte lak voor de afwerking van het eiland. Het kookfornuis op gas is van het kwaliteitsvolle merk Smeg. Daarbij werd de spatwand bekleed met Hollandse witjes.

In de leefruimte werd gewerkt met een rustiek eiken parket met brede planken voor een rustig effect. De wit bekleedde inbouwhaard zorgt voor een strak en tegelijk warme sfeer. Onmiddellijk aansluitend werd er een TV-meubel op maat voorzien in de nis. Hierbij werd gekozen voor een combinatie uit wit gelakte MDF en eiken legplanken.

De landelijke stijl werd uiteraard ook doorgetrokken naar de hal en het bureel. Hierbij werd gekozen voor een vloerbekleding uit Aziatische blauwsteen, gekend om zijn grillig karakter en fossielresten. Deze werden geplaatst in een wildverband. De vestiairekast werd op maat gemaakt uit massieve eik. Tevens werd er een dubbele stalen glazen deur geplaatst voor extra lichtinval in de gang. Ook het bureel werd ingericht met dezelfde materialen en stijl.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online