witte slaapkamer strak landelijk
eiken badkamer strak landelijk
mortex douche met zwart kraanwerk
hallkast met doorgang in eik landelijk
strak landelijke haardwand in zwart staal
achterinkom eik kapstok schoenen
detail haard zwart staal
strak landelijke dressing eiken vloer witte kasten
douchewand in zwart glas landelijke badkamer
badkamer met zwart glazen douchewand
smeedijzeren deur en staldeur in eik
nis in zwart staal landelijk interieur
gang in landelijke stijl met smeedwerk deuren
bovenaanzicht traphal eik

Totaalinrichting gezinswoning in het landelijke Letterhoutem

De bewoners van dit landelijke huis hadden nood aan een nieuw interieur dat past in de stijl van het huis, maar tegelijk ook hedendaags aanvoelt. Wij zorgden voor een tijdloos ontwerp, in een strak landelijke stijl met veel gebruik van eik, zwarte accenten en sobere witte muren.
We creëerden een heldere, frisse slaapkamer met dressing voor de ouders. Minimalistische verlichting en kleine details zoals de handgreepjes maken het geheel af. Aansluitend hieraan een badkamer met een warmere sfeer. Hier gebruikten we eik voor het maatwerk, Mortex voor vloer en douche, indirecte verlichting, zwart kraanwerk en een zwart glazen douchewand die het geheel een moderne toets geeft.

In de inkomhal kozen we voor smeedijzeren deuren met glas, en een staldeur in eik geeft toegang naar de achterinkom. Daar is maatwerk in eik voorzien met heel wat opbergruimte voor schoenen, jassen en sportbenodigdheden voor de kinderen.

Een gezellige doorkijkhaard verbindt de keuken met de woonkamer. De strakke haardwand is afgewerkt in zwart staal, net zoals de boekennis. Het parket op de vloer maakt het een zachter geheel. Ook hier kozen we voor een smeedijzeren deur, die aansluit bij het zwarte staal van de haardwand en die een doorkijk biedt naar de traphal.

Het resultaat is een metamorfose van klassiek landelijk naar een uitgepuurd strak landelijk interieur, op maat van een jong gezin.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online