keukenrenovatie_beervelde_strak_eik
renovatie-keuken-beervelde-aquasensa
renovatie_keuken_beervelde_scandinavisch_lamp
keukenrenovatie_beervelde_detail_groeven
keukenrenovatie_beervelde_kasten_eik
keukenrenovatie_beervelde_detail_greepjes
keuken-interieur-beervelde
renovatie-keuken-beervelde-vloer-aquasensa

Keukenrenovatie te Beervelde

Voor deze compacte keuken in Beervelde rekende het koppel op het Interieurcollectief om ze om te toveren tot een heldere en hedendaagse ruimte.
Zij wensten een warm en tijdloos ontwerp waarin alle nodige voorzieningen aanwezig zijn en waar het praktisch en aangenaam is om te koken.

Onze oplossing

De oude keuken werd volledig gestript zodat we vanaf de basis konden starten.

De vloer is afgewerkt door onze specialisten Raf en Stef in Aqua Sensa, een hoogwaardige stuctechniek van Boss Paints. Deze geeft een zeer zachte sfeer aan de keuken en sluit mooi aan op het parket van de aangrenzende ruimtes. Deze vloer is naadloos en zeer gemakkelijk in onderhoud.
Ideaal dus voor de keuken!

Interieurarchitect Céline heeft in haar ontwerp gezorgd voor een hoog kastgedeelte waarin ovens en koelkast verwerkt zitten. Alle overige ruimte is gebruikt voor aanrecht met lage kastruimte eronder.
Zo is deze compacte keuken zeer praktisch in gebruik en heeft ze uiteindelijk veel opbergruimte.

Boven het aanrecht zijn witte legboorden aangebracht op de muur, dit geeft een speels effect aan de keuken, maar houdt het geheel toch luchtig.

Dit maatwerk werd voortreffelijk uitgevoerd door Andy. De fronten zijn afgewerkt in eik fineer, met fijne handgreepjes. De zijwanden van de hoge kastenwand zijn in wit laminaat uitgevoerd en het werkblad in Reysitop van Polyrey. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en oogt strak. Let op de mooie afwerking van het afdruipgedeelte naast de spoelbak.

Céline maakte het geheel af met okerkleurige stoelen en een scandinavische pendelarmatuur boven het zwevende witte tafelblad.
Het resultaat is een lichtrijke, aangename en praktische keuken in een warme sfeer.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online