keukenrenovatie_modern_eik_destelbergen
keukenrenovatie_destelbergen11
keukenrenovatie_detail_destelbergen
keukenrenovatie_modern_eik_destelbergen
keukenrenovatie-modern-eik-destelbergen
keukenrenovatie_destelbergen
detail-keukenrenovatie_destelbergen

Keukenrenovatie te Destelbergen

Deze toffe familie uit Destelbergen schakelde het Interieurcollectief in voor een complete keukenrenovatie. Zij wensten een sobere en tijdloze keuken met praktische voorzieningen.

Onze oplossing

Het ontwerp van Céline vertaalde zich in een praktische wandopstelling, een kookwand en een eiland met tafel.

Onze vakspecialist Andy kon beginnen.

De wandopstelling werd vervaardigd uit wit laminaat voor de binnenkasten en fineer eik voor de fronten. De deuren zijn greep loos en openen met een tip-on systeem.

Het eiland werd gemaakt uit witte laminaat met een werkblad uit Polyrey gekend om zijn onderhoudsvriendelijke en antibacteriële eigenschappen. In het eiland werd de warmteconvector ingewerkt opdat de keuken zo puur mogelijk behouden bleef. Een mooi detail is het in gefreesde vergiet in de Polyrey.

De kookwand is eveneens gemaakt uit de witte laminaat met de slijtvaste Polyrey. Links van de kookplaat (Atag) bevind zich een ingebouwde kast met inschuifbare deurtjes. Eens gesloten oogt de keuken nog strakker en zitten apparaten veilig weg. De dampkap, een Novy mini pure line, zit geïntegreerd in de luifel net als de led verlichting. Er werd geopteerd voor een dimbaar systeem met warm licht , het ideale werklicht.

Naast de kookwand bevind zich de deur naar de berging, een minimalistisch ontwerp met een invisible (onzichtbare) handgreep. De éénheid werd opnieuw gerespecteerd.

Tot slot schakelden we onze 2 vakspecialisten Raf en Stef in voor de vloerbekleding. Er werd gekozen voor de techniek Aqua Sensa omwille van zijn naadloze afwerking en de natuurlijke uitstraling.

Céline maakte het geheel af met de zwarte stoelen van La Palma gekend omwille van hun hoog zitcomfort. Boven het eiland werd een hanglamp voorzien van Northern lighting in eik en zwart gepoedercoat staal.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online