wandkast eiken latjes overzicht gent
wandkast eiken latjes open kastdeur
natuursteen werkblad in venster
kookplaat in natuursteen met indirecte verlichting
eiken latten wand en witte opbouwspots
overzicht wandkast eiken latten
detail nis wandkast in eiken latten wondelgem
keukeneiland barkruk Woud
lage kastjes onder eiland kookboeknis
ceppo di gre werkblad met onderbouw spoelbak
nis indirecte verlichting in eiken latten wand
detail werkblad ceppo di gre met fruitschaal

Renovatie van een keuken in Wondelgem

Deze standaard witte keuken miste karakter en warmte.
Wij kozen hier voor een nieuw werkblad in Ceppo di gre, een zeer levendige natuursteen. Aan het einde van het eiland maakten we een raamopening, waarin het werkblad doorloopt. Hierdoor valt het licht optimaal op het werkvlak, waardoor het perfect uitgelicht wordt.
Het eiland was voordien smaller. We maakten nu een breder werkblad en plaatsten eronder een ondiepe kast die niet tot tegen het werkblad komt. Hier ontstaat een nis voor kookboeken en stopcontacten kunnen hier mooi weggestoken worden. Het geeft ook een speelser en luchtiger karakter aan het eiland. De mooie krukken maken het geheel af.
Aan de kookzijde haalden we hangkasten weg en hingen we een legboord met ingewerkte indirecte verlichting. Dit maakt de keuken veel luchtiger en strakker. Het licht geeft dan weer een warme toets.
Kleine ingrepen dus, om een bestaande keuken veel meer cachet te geven.

In de eetplaats die aansluit op de keuken, maakten we een wandkast, bekleed met eiken latjes. Om het geheel niet te zwaar te maken, zit centraal een uitgelichte nis, met mooi ingewerkte indirecte verlichting. Een heel warm effect. Topafwerking door onze maatwerkspecialist Andy!
De kast laat aan weerszijden ruimte voor de gordijnen. Deze kunnen zo volledig naast het raam schuiven waardoor maximale lichtinval mogelijk is.
Het geheel geeft een zeer warm effect. De latjes dienen tegelijk als handgrepen. Details make the perfection!

Een hele omwenteling dus, voor dit interieur. We maakten er een stijlvol en warm, maar tegelijk strak en tijdloos interieur van.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online