Strakke eiken keuken Heusden Destelbergen
boekennis eiken keuken Heusden Destelbergen
Strakke eiken keuken Heusden Destelbergen
Keuken natuursteen Heusden Destelbergen
Strakke eiken keuken Heusden Destelbergen
Strakke eiken keuken Heusden Destelbergen
Natuursteen werkblad keuken Heusden Destelbergen
Strakke eiken keuken Heusden Destelbergen
keuken-eik-heusden
Heldere bijkeuken Heusden Destelbergen

Nieuwe keuken te Heusden

Deze keuken moest warm zijn, praktisch en bruikbaar voor zowel de 2 bewoners als op de momenten waarop kinderen en kleinkinderen op bezoek komen.
Daarom kozen we voor dit keukenontwerp samen met de klant voor strakke eiken kastfronten, in een hedendaagse vorm. Het werkblad en opstand in donkere natuursteen, Breccia Imperiale mat, geeft een warme gloed aan het stijlvolle geheel.
De binnenzijdes van de kasten zijn uitgevoerd in zwarte laminaat, dit detail zorgt voor een blijvend smaakvolle look, ook als de kasten open gaan. De Led-lijn onder hangkasten dient goed als werkverlichting. We creëerden een warme moderne keuken op maat.

De ovalen tafel die centraal staat, is ideaal. Hier kan je gemakkelijk met 6 personen (of meer) aan tafelen,
en ook met 2 personen zit je nooit ver uit elkaar. Door de ovalen vorm lijkt ze veel minder plaats in te nemen dan een rechthoekige tafel en de circulatie errond verloopt veel makkelijker. Wij zijn fan! De retro pendel dient als eye-catcher en zorgt voor een speelse touch.

De klant is ook zeer tevreden met de aansluitende bijkeuken/wasplaats/berging. Deze wordt dagelijks gebruikt als bijkeuken. Hier hielden we het sober met een witte laminaat, wat zorgt voor een heldere ruimte.
Ook aan de kat werd gedacht, die is heel blij met zijn splinternieuwe kattenluik !

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online