nterieur-ontwerp-organische-gebogen-wanden-lamel-op-kant-gent
interieur-wachtruimte-groepspraktijk-gent
interieur_praktijk_gent-11
interieur-consultatieruimte-kinesist-gent
interieur-consultatieruimte-kinesist-logopedie-gent
detail-interieur-consultatieruimte-kinesist-logopedie-gent
interieur-ontwerp-organische-gebogen-wanden-lamel-op-kant-gent
interieur-consultatieruimte-kinesist-logopedie-gent
interieur_detail_praktijk_gent
interieur-consultatieruimte-kinesist-logopedie-gent
detail-groepspraktijk-kinesist-gent
interieur-consultatieruimte-kinesist-gent

Renovatie groepspraktijk in Gent

 

Voor deze totaalrenovatie werden 2 appartementen samengevoegd tot één mooie groepspraktijk met daarin een wachtruimte, 4 consultatieruimtes en 1 grotere groepspraktijk / spiegelkamer en een keuken.
Het werd een totale metamorfose. Alle muren werden weggebroken en vervangen door een nieuwe indeling met gyprocwanden, een hedendaags interieur.

De praktijk is voornamelijk gericht naar vrouw en kind. Vandaar is in het ontwerp rekening gehouden met een zachte sfeer. Er zijn vele gebogen wanden waardoor er weinig harde hoeken te zien zijn, deze organische vormen voelen zeer vertrouwelijk aan.

Er is zo weinig mogelijk direct licht waar je kan in kijken, bijna alle verlichting is indirect en zit verwerkt in de muren. Deze wandverlichting is ook een goede oplossing voor de lage plafonds.

Op de vloer werd door onze parketspecialist lamel op kant gelegd, wat een warm en ook speels effect heeft.

In elke praktijkruimte zijn maatwerk kasten geplaatst, in een sobere stijl, zeer tijdloos. Er is kleur aangebracht in kleine accenten zoals de zitblokken in de consultatieruimtes en de kussens in de wachtzaal, wat het voor de kinderen aangenamer maakt.

Het resultaat van dit totaalproject zijn aangename ruimtes in een modern jasje, maar tijdloos en sober.

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online