Home office modern in eik met zwarte accenten
Home office Gent witte kastenwand
Home office Gent detail lade in eik
Home office Gent overzicht bureau in eik
Home office Gent eik detail hoogteverschil
Home office Gent detail stopcontact
Home office Gent bureautablet in eik
Home office Gent detail nis in bureautablet

Creëren van twee werkplekken in een gezinswoning

De bewoners van deze gezinswoning in De Pinte (Gent) wilden een bureau inrichten om thuis te kunnen werken. En in een klein hoekje van het huis een extra werkplek, meer geïntegreerd in de leefruimtes. Wij kozen ook hier voor onze geliefde materialen. Er werd twee keer eik gebruikt voor het bureaumeubel.
In de grote bureauruimte verwerkten we een lade in het front van het bureaublad, en een weggestoken nis voor stopcontacten. Doordat de ramen op verschillende hoogtes zitten, moesten we hier werken met een niveauverschil. Hier tegenover maakten we een grote witte kastenwand. De zwarte track-verlichting is ideaal als oplossing voor verschillende spots waar maar 1 lichtpunt zit. En het geeft bovendien een leuk accent en strakke lijnen.
De kleinere werkplek zit tussen twee muren en dit vonden we ideaal om de Stringlight van Flos te gebruiken. De horizontale lamellen geven een tof lichtspel. Hier maakten we een nis in het front van het bureaublad. Een aangenaam en stijlvol werkhoekje!

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online