workaround-logo-binnenplein-kunstgras
workaround-coworkingplace-kunstgras-bar-picknick
workaround-coworkingplace-kunstgras-bar-lounge
workaround-onthaal-coworkingplace
workaround-coworkingplace-kunstgras-detail
workaround-coworkingplace-kunstgras-kunstbomen-bar-lounge
workaround-coworkingplace-bar-lounge
workaround-coworkingplace-traphal-blackandwhite
WorkAround-gevel
workaround-coworkingplace-kunstgras-kunstbomen-bar-lounge-picknick
workaround-coworkingplace-kunstgras-bar-lounge
workaround-coworkingplace-office-glaswand
workaround-coworkingplace-kunstgras-bomen-bar-lounge-picknick
workaround-coworkingplace-kunstgras-bomen-bar-lounge
workaround-coworkingplace-kunstgras-kunstboom-detail
workaround-coworkingplace-bar-hangboorden-maatwerk
workaround-coworkingplace-kunstgras-bar-lounge-bovenaanzicht-bomen
workaround-coworkingplace-office
workaround-coworkingplace-verlichting-detail

Totaalinrichting coworking ruimte in Gent

In deze grote ruimte, die ooit karakterloos industrieel en somber was, wilde onze klant een coworking space installeren, met plaats voor verschillende werkruimtes. Er moesten vergaderzalen komen die kunnen afgesloten worden, flexibele werkplekken, aparte bureauruimtes en een plaats om te ontspannen, een loungeruimte waar iedereen kan samenkomen.

Deze laatste hebben we centraal geplaatst, omdat de grote vide veel mogelijkheden bood. Hier lieten we onze creativiteit de vrije loop. We creëerden een parksfeer met kunstgras, kunstbomen en picknicktafels. Onder de trap werd een bar geïnstalleerd, maatwerk in steigerhout, met leuke pendels om het geheel speels te houden. Een hedendaags ontwerp op maat dus.
Rondom deze loungeruimte werden alle andere ruimtes ingedeeld. Deels met glazen wanden voor lichtinval en openheid, deels gesloten om een privacy-gevoel te creëren voor vergaderingen. Rondom het gras werd een vinylparket geplaatst. Zeer geschikt voor intensief gebruik, en toch met de warme look van een houten vloer. Kwalitatieve materialen, geplaatst door onze ervaren stielmannen.

Door de achterwand in zwart te schilderen en de trap wit, wordt het geheel iets strakker, en is de trap duidelijk vindbaar. Op de eerste verdieping zijn nog enkele kantoorruimtes ingericht en kozen we voor sfeervolle wandverlichting.

Een hele metamorfose dus, van saaie industriële ruimte naar een originele aangename werkplek!

Het Interieurcollectief

Altijd al gedroomd van een nieuw interieur maar zit je nog met veel vragen? Een team van specialisten met in totaal 70 jaar ervaring staat persoonlijk voor je klaar. Wij brengen je een gloednieuwe aanpak in stijl en op maat van al je wensen!

Contacteer ons:

AdresQuastraat 6a, 9270 Laarne, België Phone:+32496516875 Email:celine@interieurcollectief.be
© Copyright 2017 - AD-Online